Hlavní obsah

Nesehnali jste lístek na MS? Ve čtvrtek jdou do prodeje vstupenky na jednotlivé zápasy

Toužili jste osobně navštívit některý ze zápasů české hokejové reprezentace na domácím mistrovství světa, ale kvůli obrovské poptávce po lístcích se na vás nedostalo? Nesmutněte! Po tzv. balíčcích, jež obsahovaly vstupenky na všechny zápasy daného dne v jedné z arén, jdou ve čtvrtek 12. února do prodeje i vstupenky na jednotlivé duely. Fanoušci tak budou mít s velkou pravděpodobností možnost pořídit si lístky i na utkání českého týmu v základní skupině, která jsou v současnou dobu oficiálně vyprodaná.

Foto: Sport.cz

Takovýto design mají vstupenky na hokejové MS 2015.

Článek

Do prodeje, který odstartuje ve čtvrtek ve 13 hodin, se dostanou vstupenky z uvolněných rezervací Mezinárodní hokejové federace IIHF, její marketingové společnosti Infront a dalších partnerů šampionátu. Sice se bude jednat jen o desítky lístků, na několik šťastlivců se ale přeci jen dostane.

Fanoušci si individuální vstupenky, stejně jako tomu bylo u balíčků, mohou zakoupit třemi způsoby. K dispozici budou na pokladnách pražské O2 arény a ostravské ČEZ arény, které budou květnový šampionát hostit, na terminálech Sazky a rovněž je lze zakoupit on-line přes internetové stránky sazkaticket.cz. Vzhledem k nízkému počtu uvolněných vstupenek bude na pokladnách u obou arén možné pořídit jen deset kusů na osobu.

Kvůli změně systému prodeje byla v úterý večer ukončena možnost rezervovat na internetu balíčky s vyzvednutím na terminálech Sazky. Touto cestou zůstává přístupná možnost nákupu a okamžité on-line platby. Ve středu ve 22 hodin proběhne kompletní zastavení prodeje vstupenek, to bude znovu uvedeno do provozu právě až ve čtvrtek ve 13 hodin. „Toto opatření je nutné, abychom měli přesný přehled o množství balíčků, které se budou dělit na jednotlivé zápasy," zdůvodňuje generální sekretářka organizačního výboru MS 2015 Markéta Štěrbová.

Na vyřazovací boje ještě lístky seženete

Zápasy českého národního týmu v základní skupině jsou v současné době vyprodané, fanoušci ale stále mají možnost pořídit si lístky na čtvrtfinále, do kterého by se mužstvo vedené Vladimírem Růžičkou probojovalo v případě postupu ze základní skupiny. Vyprodaná ještě nejsou ani semifinále, zápas o bronz a finálový duel.

Ceny vstupenek na jeden zápas základní skupiny se pohybují od 190 Kč do 1690 Kč. Na čtvrtfinálová utkání bude možné zakoupit vstupenky v cenových relacích 2390 Kč a 2990 Kč. Vstupenky na semifinále v pražské O2 areně jsou v hodnotě 4690 Kč a 5790 Kč, ceny vstupenek na zápas o 3. místo jsou 4290 Kč a 5390 Kč. Souboj o světové zlato vás vyjde na 7190 Kč resp. 8990 Kč.

Světový šampionát se do České republiky vrací po jedenácti letech, hrát se bude od 1. do 17. května v Praze a Ostravě.

Reklama

Související témata: