Hlavní obsah

Nic si z toho nedělejte, vzkazovali hráčům fanoušci po prohře s Kanadou

Praha

Žádná velká skepse po porážce národního týmu 3:6 od Kanady z fanoušků, kteří během zápasu fandili před O2 arenou, cítit nebyla. Svěřenci Vladimíra Růžičky podle nich proti jednomu z největších favoritů turnaje předvedli kvalitní výkony. A lepší prohrát teď, než ve čtvrtfinále, shodovali se unisono.

Fanoušci na zápase Česko KanadaVideo: Kateřina Machová/Jan Pečený, Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Zápasy české hokejové reprezentace jsou beznadějně vyprodané. Někteří fanoušci se na utkání proti Kanadě mohli zkusit dostat koupí vstupenek na černém trhu, na kterém se cena vyšplhala až na 10 tisíc za lístek. Ti méně šťastní ale mohli fandit alespoň před vysočanskou halou.

A společně s příznivci v hale či u televizních obrazovek přihlíželi dvě třetiny vyrovnanému zápasu, v němž zámořští hokejisté rozhodli o své výhře v závěrečně dvacetiminutovce. „Kanada má velmi silný tým, na který bude na mistrovství světa stačit málokdo," řekl po zápase jeden z fanoušků.

Do dalších duelů mezi českými fanoušky převládal spíš optimismus. „Myslím, že to do budoucích zápasů, když se zlepšíme v přesilovkách, může být dobré. Jarda (Jágr) to hrade dobře, Vory (Voráček) to tam taky klepe, a když to Ondra vzadu zavře, tak to může být dobrý," řekl další z fanoušků.

Čeští hokejisté mají dnes a ve středu volné dny, ve čtvrtek budou na turnaji pokračovat duelem s outsiderem z Francie.

Reklama