Hlavní obsah

Čeští hokejisté budou hrát EHCh proti Německu v Ústí nad Labem

Čeští hokejisté nastoupí v úvodních zápasech Euro Hockey Challenge proti Německu ve středu 6. dubna v 18:00 i o dva dny později ve stejný čas v Ústí nad Labem. Tam se národní tým vrátí po téměř devíti letech. Uvedly to oficiální stránky Českého svazu ledního hokeje.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační foto.

Článek

Český tým se v Ústí nad Labem představil naposledy 29. srpna 2007 rovněž proti Německu a prohrál 2:4. Pro tým kouče Vladimíra Vůjtka staršího budou duely s Německem prvními v závěrečné přípravě na květnové mistrovství světa v Rusku, kterou tým zahájí v úterý 22. března ve Velkých Popovicích. Následovat budou další duely EHCh ve středu 13. dubna ve Vispu a o dva dny později v Bielu se Švýcarskem.

Následně jsou na programu zápasy Euro Hockey Tour ve čtvrtek 21. dubna v Oulu a o dva dny později v Kouvole s Finskem a ve středu 27. dubna a dva dny nato domácí klání se Švédskem, jejichž pořadatelé budou teprve určeni. Generálkou na šampionát bude v úterý 3. května v pražské O2 areně souboj s Kanadou.

Předprodej vstupenek na duely v Ústí nad Labem, kde bude z důvodu bezpečnostních opatření snížena kapacita stadionu na zhruba 4600 míst, začne v úterý na serveru hokej.cz. Přednostně bude zahájen pro členy hokejové komunity v sekci Hokejka. Od čtvrtka 10. března bude prodej vstupenek bez omezení. Ceny se pohybují od 200 do 350 korun.

Reklama

Související témata: