Hlavní obsah

Hadamczik nemůže počítat se zraněnými Hlaváčem a Holubem

PRAHA

Dvě nominační změny musel provést trenér reprezentace Alois Hadamczik ještě před nedělním srazem hokejistů, které už koncem příštího týdne čeká ČP cup v Liberci.

Foto: PRÁVO/Petr Hloušek

Trenér hokejové reprezentace Alois Hadamczik.

Článek

"Na turnaji nemůže hrát Hlaváč, který má potíže s ramenem, což mě dost mrzí, protože ztrácíme jednoho z nejzkušenějších borců. O debut zase přichází obránce Holub, jenž si v přípravném utkání Liberce natrhl stehenní sval. Místo něj povolávám Hunkese, jenž má co nejrychleji dorazit z finské Raumy a přesně po roce se do národního týmu vrací sparťanský útočník Sivek," řekl Právu Hadamczik a dodal, že Hniličku už přitahovač třísel nezlobí.

Trenéra rovněž postihly zdravotní problémy: "Kvůli zánětu žil jsem nemohl ani přijet oznámit nominaci, ale od té doby se to zlepšilo, nemoc viditelně ustupuje a v Liberci určitě budu." Zítřejší trénink tam však nestihnou útočnící Rolínek se Sýkorou, kteří hrají na Janeckého benefici i Žižka a Tomica, kteří budou se Slavií ještě na turnaji v Norimberku. S Davosem na přípravě ve Finsku se zase zdrží Varaďa s Marhou a připojí se až v pondělí, stejně jako další krajánci Chabada a Hamr.

Reklama