Hlavní obsah

Sex před zápasem pomáhá, radí trenér Hrouzek. Podívejte se na hlášky ze seriálu Lajna

Trenér Hrouzek dostává nabídku, která se těžko odmítá. Patrik zároveň bojuje o svoji lásku Kláru, ale vypadá to, že mu to nikdo nepřeje... Již v neděli od 20:30 se můžete těšit na další díl komediálního seriálu z hokejového prostředí Lajna. Jako ochutnávku nabízíme sestřih hlášek ze 4. epizody s názvem Pravda.

Podívejte se na hlášky ze 4. dílu seriálu LajnaVideo: Stream.cz

 
Článek

Seriál scénáristy a dramaturga Petra Kolečka sledujte každou neděli od 20:30 na Stream.cz a Televizi Seznam. Všechny odvysílané epizody si pak můžete pustit v archivu pořadu na Stream.cz.

Po osmi dílech první řady seriálu, ve kterém exceluje Jiří Langmajer v roli bývalého hokejisty a trenéra Luboše Hrouzka, bude v průběhu roku 2019 následovat pokračování Lajna 2.

Láska | Podívejte se na hlášky ze 3. dílu seriálu LajnaVideo: Stream.cz

V první řadě Lajny má elitní hokejový kouč Luboš Hrouzek, olympijský vítěz z Nagana a bývalý hráč NHL, před rozvodem s manželkou Helenou, a hlavně se rozchází také se svým klubem HC Slavia Praha. Rozhodne se odejít z Prahy a začít znovu na místě, kde by ho asi nikdo nečekal... V Havířově! A nejede tam rozhodně sám. Chce v Havířově stvořit novou hokejovou legendu - svého syna, Hrouzka juniora. Jméno Hrouzek totiž nikdo nikdy na dres azbukou nenapíše. Jméno Hrouzek patří na dres NHL!

Vedle Jiřího Langmajera hrají Zdeněk Piškula, Norbert Lichý, Hana Vagnerová, Petra Špindlerová, Pavla Dostálová nebo Marek Taclík.

Podívejte se na teaser k první řadě seriálu LajnaVideo: Stream.cz

Jak naladit Televizi Seznam?
Vysílání Televize Seznam naladíte v celoplošném multiplexu 3, který pokrývá 95,7 % území České republiky, a v Přechodové síti 12. Diváci najdou Televizi Seznam i v nabídce poskytovatelů satelitního televizního signálu DIGI TV, T-Mobile TV, Skylink či poskytovatele kabelového televizního vysílání UPC. Spektrum doplňuje několik desítek IPTV/OTT poskytovatelů, kteří umožňují televizní signál šířit přes internet (DIGI TV, T-Mobile TV, KUKI, Sledovanitv.cz, O2TV a další).

Reklama