Hlavní obsah

Hvězda Ledecká poslala odvážný vzkaz české hokejové dvacítce! Co si přeje?

Jsem s váma! Česká hvězda lyžařských svahů a královna na snowboardovém prkně Ester Ledecká je velkou hokejovou fanynkou. A když se česká dvacítka statečně pere na mistrovství světa, poslala týmu na dálku povzbudivý vzkaz. "Jestli Amíci vyndali Němce 6:3, tak tipuju 7:2 pro nás," napsala na sociální síti Ledecká. Jak bude úspěšná jako tipérka bude jasno po třetí hodině odpoledne, kdy se utkání hraje.

Foto: Sport.cz

Ester Ledecká se ukázala i jako hokejová fanynka.

Článek

Září na lyžích, o tom, že je hvězdou i na snowboardu, nemusí nikdo pochybovat. Ester Ledecká je pro české fanoušky jasnou královnou bílých svahů. Teď se ale česká hvězda proměnila v hokejovou fanynku a na sociální síti zveřejnila, jak drží palce hokejové dvacítce na mistrovství světa.

"Ještě pořád rozbaluju dárky od Ježíška, letos jsem byla hodně hodná," napsala na sociální síti k fotce, kde sedí v historickém dresu hokejové reprezentace.

Češi vstoupili do mistrovství senzační výhrou nad Ruskem a Ledecká věří, že se jim na dobrý výsledek povede navázat. Doufá v další vítězství. "Jestli Amíci vyndali Němce 6:3, tak dneska tipuju 7:2 pro nás 😜! Jsem s váma," dodala.

Reklama