Hlavní obsah

Sledujte Wimbledon na TV Tipsport živě a vsaďte si! Čeká na vás 1 000 Kč zdarma

Je tady třetí Grand Slam sezóny! V Londýně probíhá 132. ročník Wimbledonu, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport! Tentokrát na vás čeká i historicky nejvyšší vstupní bonus 1 000 Kč.

Foto: Tipsport

Sledujte Wimbledon na TV Tipsport živě a vsaďte si! Čeká na vás 1 000 Kč zdarma

Článek

Napínavé bitvy o třetí grandslam jsou tady! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představí světová tenisová špička a je se už od začátku na co dívat! Největší komunita sázkařů má o favoritech jasno. Roger Federer a zelený pažit v All England Clubu, to se rýmuje. Po čtyřleté abstinenci zvedl Fedex loni zase nad hlavu svou nejoblíbenější trofej a k její obhajobě ho letos posílá na 80 % tipérů v kurzu 2,50:1

Potvrdí česká hvězda skvělou fazonu?

Vyrovnanější je ženský pavouk, kde se opět do čela sázkařských preferencí vrátila Serena Williams, kterou ale na tiketech těsně pronásleduje Petra Kvitová. Česká hvězda obhájila travnatý triumf v Birminghamu a v Londýně jí hraje v kurzu 5,50:1 třetina tipérů.

Vsaďte si a sledujte Wimbledon na TV Tipsport!

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Federera, Serenu nebo české hvězdy na Wimbledonu.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete výjimečnou odměnu 1 000 Kč zdarma na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.