Hlavní obsah

Splní si Belgie sen o finále? Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Tipéři tuší vyrovnaný lahůdkový střet dvou atraktivních soupeřů. Vstupte do největší komunity sázkařů a vyzvedněte si během MS historicky největší bonus 1000 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Splní si Belgie sen o finále? Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Článek

Společná hranice, podobný příběh. Dva talentované týmy, které nenaplnily očekávání na posledním Euru, si jdou pro reparát! Tušíte, jak to dnes dopadne? Naskočte do největší komunity sázkařů, kde na vás čeká historicky největší odměna – 1 000 Kč pro nové hráče!

Tým plný mladých talentů, kteří jsou oporami elitních světových velkoklubů. Obrovské naděje na Euru 2016, ale zklamání po příliš brzkém vypadnutí. O kom je řeč? O kterémkoliv z dnešních semifinalistů. Ať už mluvíme o výjimečné belgické generaci, nebo o týmu plném talentovaných mladíku s galským kohoutem na prsou. Jenže kdo tedy ovládne netrpělivě očekávanou bitvu?

Ve vzduchu visí prodloužení

Takhle geometricky vyrovnané preference tu ještě nebyly. Sázkaři jako by tušili nádherný napínavý fotbal, rozdělili svou důvěru skoro přesně na třetiny. Francouzům za 2,51:1 i Belgičanům za 3,10:1 věří zhruba stejná část největší komunity tipérů. O malinko víc tipů pak míří na remízu.

Až na postup Francie tak zamířil třeba tipér jancus98, který si jde pro výhru 88 306 Kč.

Získejte 1 000 Kč zdarma!

Výjimečná akce zaslouží i výjimečný bonus. Pro nové hráče je tak v Tipsportu připraveno 1 000 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte navíc i vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.