Hlavní obsah

Usekne Albion chorvatskou jízdu? Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Tipéři očekávají otevřenou bitvu se šťastnějším koncem pro Anglii. Vstupte do největší komunity sázkařů a vyzvedněte si během MS historicky největší bonus 1000 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Usekne Albion chorvatskou jízdu? Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Článek

Kdo prodlouží svou krásnou pohádku? Tipéři to vidí spíš na Anglii. Vidíte to podobně? Naskočte do největší komunity sázkařů, kde na vás čeká historicky největší odměna – 1 000 Kč pro nové hráče!

Na jedné straně nelehká cesta přes Argentinu, kousavé Dánsko a domácí Rusko. Na straně druhé je to zlomení třicet let trvající kletby a nejlepší střelec turnaje na palubě. Oba týmy si žijí svůj úžasný sen, ale pouze jeden se může dnes večer přiblížit vrcholu. Tipéři favorizují Anglii. Polovina tipů nese výhru týmu kouče Southgatea v kurzu 2,34:1. Naopak Modrič a spol. jsou v pozici outsidera s důvěrou pětiny tipérů.

Standardky potopí jadranskou flotilu

Jestli má družina kouče Daliče někde slabinu, tak je to rozhodně bránění standardních situací. V analýze se tomu věnuje i tipér s přezdívkou BrindAmour, který na konci shrnuje: „Anglie bude ve dnes večer aktivnějším a nebezpečnějším týmem. Chorvaté nebudou stačit především v bránění standardních situací a rychlosti. Věřím v postup Angličanů."

Získejte 1 000 Kč zdarma!

Výjimečná akce zaslouží i výjimečný bonus. Pro nové hráče je tak v Tipsportu připraveno 1 000 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte navíc i vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.