Hlavní obsah

Tipér Mlsak7 poslal Les Bleus za titulem s náskokem a kasíroval 185 696 Kč

Po dvaceti letech se Francie vrátila na trůn pro mistry světa. Jak vypadal letošní fotbalový vrchol na tiketech největší komunity sázkařů?

Foto: Tipsport

Tipér Mlsak7 poslal Les Bleus za titulem s náskokem a kasíroval 185 696 Kč

Článek

Krásný finálový zápas korunoval MS plné úžasných příběhů. Francouzská jízda nedala chorvatským hvězdám ani jednou čichnout k vedení a po výsledku 4:2 si po dvaceti letech opět veze trofej domů. Přesně to odhadl i tipér a přezdívkou Mlsak7. Ten dokonce věřil, že Francouzi vyhrají aspoň o dvě branky. Od sedmdesáté minuty, kdy Chorvati snížili na 2:4, tak musel držet pěsti modré obraně, aby Modrič a spol. nesnížili. Povedlo se a skvělá výhra 185 696 Kč na závěr MS určitě potěšila!

Kohouti korunovali tenisovou jízdu

Stejnou strategii zvolil i jeho kolega galetka1. Kohouti ale na jeho tiketu nehráli sólo. Naopak svou dvougólovou výhrou korunovali už skvěle rozjetou tenisovou akovku, která sbírala na dvorcích All England Clubu zelené fajfky celý víkend. V neděli večer tak na spokojeného tipéra čekala výhra 61 555 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.