Hlavní obsah

Startuje první česká fotbalová liga! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport a vsaďte si

Jízda Plzně za obhajobou vs. ambice pražských rivalů. Vyhecované fanouškovské bitvy Opavy s Baníkem a nový herní systém. Je tady nový ročník české fotbalové ligy a celý bude opět živě na TV Tipsport. Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech zápasů v přímých přenosech.

Foto: Tipsport

Startuje první česká fotbalová liga! Sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport a vsaďte si

Článek

Nová sezóna, nový systém, ale staří známí favorité. Letošní ročník okořeněný i atraktivním nováčkem z Opavy slibuje opět skvělou podívanou. Tipéři nejvíce sázejí na to, že plzeňská Viktoria skončí v nejlepší ligové trojici. V kurzu 1,24:1 má tento tip na tiketu i borec s přezdívkou canastenis. Ten tak míří na skvělou výhru 270 075 Kč. Mezi adepty na titul pak sázkaři řadí i družinu kouče Trpišovského. Ten měl spolu se Slavií na přípravu tentokrát kompletní léto a jde tak do boje s kurzem 2,65:1 jako favorit bookmakerů.

Vezme Opava ligu útokem?

Jak to vypadá na dalších místech? Zajímavým úkazem letošní sezóny může být i nováček z Opavy. Ambiciózní tým si musel na první ligu rok počkat, když ho předloni od postupu dělil jediný bod. V minulé sezóně však druhou nejvyšší soutěž s přehledem ovládl a tipér johnynz rovnou předpovídá, že se ekipa kouče Skuhravého v lize zachrání. „Velmi kvalitní trenér, dobrý mančaft, výborní fans a po dlouhých letech návrat do ligy. Všichni budou natěšení a skončí do třináctého místa."

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je to právě TV Tipsport, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Všechny zápasy jsou pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.