Hlavní obsah

Kdo zůstane neporažený? Sledujte českou ligu živě na TV Tipsport a vsaďte si

Plzeň přivítá rozjetý Zlín a 4. kolo uzavře vyhecovaná bitva Bohemky s Baníkem. Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech domácích zápasů v přímých přenosech na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Kdo zůstane neporažený? Sledujte českou ligu živě na TV Tipsport a vsaďte si

Článek

Jen tři týmy zatím neztratily ani bod. Vedle pražských S je to i úřadující mistr z Plzně. Druhá Viktoria přivítá čtvrtý Zlín, který skvěle šlape pod trenérem Bílkem. Domácí jsou samozřejmě obrovským favoritem, na tiketu má jejich triumf i tipér CHMATOV, který míří na výhru 103 650 Kč.

Vyhecovaná bitva nemá favorita!

Kolo pak uzavře souboj, který v elektrizující atmosféře svedou Bohemians 1905 a Baník Ostrava. Domácím sice věří na 40 % tipérů, ale další čtvrtina míří na Baník v čele s Milanem Barošem, který v minulém kole zaznamenal hattrick.

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je to právě TV Tipsport, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Všechny zápasy jsou pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.