Hlavní obsah

Sledujte bitvu Slavie v Lize mistrů živě na TV Tipsport a vsaďte si

Naděje ještě žije, ale favoritem je Kyjev! Zvládne fotbalová Slavia odvetu třetího předkola a přiblíží se vysněné Lize mistrů? Sledujte zápas živě na TV Tipsport a vsaďte si.

Foto: Tipsport.net

Sledujte bitvu Slavie v Lize mistrů živě na TV Tipsport a vsaďte si

Článek

Gólem z penalty v posledních vteřinách úvodního mače dokázali slávisté srovnat skóre na 1:1. S o poznání nadějnějším výsledkem se tak sešívaní porvou v úterý v Kyjevě o postup. Největší komunita sázkařů jim ale moc nevěří. Přes osmdesát procent jich totiž má na tiketu triumf domácího Dynama v kurzu 1,70:1. Na výhru domácích má naloženo i borec s přezdívkou 309038, který míří na 52 600 Kč!

Sledujte bitvu o postup na TV TipsportBitvu, která rozhodne o případné budoucnosti Slavie v Lize mistrů, můžete sledovat on-line a živě na TV Tipsport. Vsaďte si a vychutnejte si odvetu třetího předkola v přímém přenosu v úterý od 18:30.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.