Hlavní obsah

Uhájí domácí Eden? Sledujte bitvu Slavia – Plzeň na TV Tipsport a vsaďte si

První z vrcholů podzimu je tady! Plzeň opět válí bez prohry, ale tipéři tuší, že Slavia tuhle sérii v sobotu utne! Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech domácích zápasů v přímých přenosech na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Uhájí domácí Eden? Sledujte bitvu Slavia – Plzeň na TV Tipsport a vsaďte si

Článek

Jeden bez ztráty bodu a namlsaný po výhře 6:1 v minulém kole. Druhý dohání tříbodové manko na čelo a chce si spravit chuť po domácím výbuchu proti Jablonci. Je tady bitva dvou hlavních adeptů na titul, Slavia Praha – Viktoria Plzeň. V sobotu od 19:00 půjde na TV Tipsport do zápasu Slavia jako jasný favorit tipérů v kurzu 1,97:1.

Uhájí sešívaní domácí tvrz?

Hned osmkrát totiž ve vzájemném souboji těchto týmů zůstaly všechny body doma. Tipér Trenchtown pak připomíná, že Slavia je aktuálně v lepší herní pohodě než obhájce titulu. „V Teplicích to byla od Slavie reklama na fotbal. Skvěle plnila taktické pokyny a na její hře nebyla vidět chyba. Pokud se stejně připraví i na Plzeň, tak ji v domácím prostředí musí zlomit."

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je to právě TV Tipsport, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Všechny zápasy jsou pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.