Hlavní obsah

Padesát stupňů k výhře. Tipér Vaclav917 se svou plachtou kasíroval 53 510 Kč

Padesát zápasů na tiketu, to se jen tak nevidí. Pokud jsou navíc všechny zelené, tak to už stojí za pozornost. Tenhle tipérský festival předvedl v minulém týden Vaclav917.

Foto: Tipsport

Padesát stupňů k výhře. Tipér Vaclav917 se svou plachtou kasíroval 53 510 Kč

Článek

Uvázal si šálu, aby ho podzim nepřekvapil. Napnul plachtu a odplul za výhrou. Říkejme tomu jak chceme, ale takováhle trefa se moc často nevidí. Tipér Vaclav917 se netrápil s žádným detailním výběrem a do hry poslal rovných padesát zápasů. Od badmintonu přes tenis a hokej došel až na fotbalové trávníky. Kurzy si držel pod úrovní 1,5:1 a plán tedy zněl jasně. Vyhnout se překvapením na úkor favoritů.

Všichni splnili svůj úkol na sto procent. Vaclav917 sice sáhl před koncem po Cash outu, ale i 47 zápasů je famózní počin. Za pouhou dvacku si tak připsal krásných 53 510 Kč.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.