Hlavní obsah

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč

Tipsport extraliga se už zase blíží! 14 týmů, 52 kol, 364 zápasů v základní části a elektrizující bitvy v play off. Užijte si extraligové souboje na TV Tipsport, jediné televizi, která vám přináší všechny zápasy živě, ve vysoké kvalitě a plném rozlišení!

Foto: Tipsport.net

Sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč

Článek

Kometa a Oceláři. To je podle největší komunity sázkařů duo hlavních adeptů na titul v letošním ročníku Tipsport extraligy. Brněnští obhájci titulu proměnili svůj kádr, ale ambice zůstávají nejvyšší. Do ročníku naskočí s kurzem 5,5:1 a důvěrou 47 % tipérů. Jen o pár procent důvěry méně má potom tým poctivě stavěný na odchovancích a skvěle doplňovaný hvězdami. Třinečtí Oceláři mají jako každý rok ty nejvyšší ambice a v kurzu 6:1 jsou hned v závěsu za obhájcem.

Na tiketu má modrobílou lavinu i borec s přezdívkou pavelp. S triumfem Komety si dojde pro výhru 102 000 Kč.

Sledujte kompletní program Tipsport extraligy živě a v plném rozlišení!

Obhájí Kometa titul? Naplní Třinec velká očekávání? Kdo se s Tipsport extraligou rozloučí? Je pouze jediné místo a to je TV Tipsport, kde můžete v plném rozlišení a špičkové kvalitě sledovat všechny zápasy od toho prvního až po úplný vrchol finále!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.