Hlavní obsah

Baník se Spartou po letech znovu o TOP 3! Sledujte českou ligu živě na TV Tipsport a vsaďte si

Snadná práce pro první dva a pořádná řežba o třetí flek. Tak vidí tipéři osmé ligové kolo. Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech domácích zápasů v přímých přenosech na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Baník se Spartou po letech znovu o TOP 3! Sledujte českou ligu živě na TV Tipsport a vsaďte si

Článek

Plzeň se Slavií na prvních dvou místech? To není žádné velké překvapení. Taky sázkaři nečekají, že by o víkendu měla Viktoria ztratit doma s Opavou, ani sešívaní na Slovácku. Ale už o příčku níž se odehrává hodně vyrovnaná bitva. Vždyť tři týmy tam dělí pouhé dva body a jen málokdo asi čekal, že v téhle bitvě budou Spartě po sedmi kolech konkurovat zrovna Zlín s Baníkem.

Kdo udrží krok se špičkou?

Jenže pro všechny tři konkurenty to bude tento víkend pořádná fuška. Prvním z tria budou zlínští ševci. Ti sice pod koučem Bílkem skvěle šlapou, jenže Bohemians podle tipérů utnou sérii tří výher. V kurzu 3,16:1 věří Zlínu jen 16 % tipérů. V pondělí nás pak čeká pořádně vyhecovaná bitva, která je opět po letech o špici tabulky. Baník přivítá Spartu a hosté přijedou do Ostravy jako favorit tipérů, když na ně míří 60 % sázek v kurzu 2,45:1.

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je to právě TV Tipsport, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Všechny zápasy jsou pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.