Hlavní obsah

Vsaďte si na Plzeň v úvodním mači Ligy mistrů a získejte 150 Kč zdarma

Po pěti letech má český fotbal zase zástupce ve skupinové fázi Ligy mistrů! Viktoria Plzeň odstartuje doma proti CSKA a podle největší komunity sázkařů nejsou domácí favoritem.

Foto: Tipsport

Vsaďte si na Plzeň v úvodním mači Ligy mistrů a získejte 150 Kč zdarma

Článek

Před pěti lety skončila pouť Plzně v Lize mistrů domácí výhrou proti CSKA Ve středu se fandové Viktorie znovu dočkají vysněné znělky a proti domácímu týmu symbolicky naskočí opět moskevský gigant. Zopakuje Vrbova družina triumf 2:1? Tipéři tomu příliš nevěří, když na výhru jediného českého týmu v Lize mistrů sází třetina borců v kurzu 2,41:1.

CSKA venku neumí a v Plzni narazí!

Přes polovina tipů pak míří na druhý tým loňské ruské ligy. Jenže tipér mapo10 připomíná tristní bilanci CSKA ve venkovních zápasech a dodává: „CSKA venku neumí a nedokáže porazit ani podprůměrné kluby v domácí lize, kdežto Plzeň doma nezná chuť porážky."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.