Hlavní obsah

Francouzské menu v Evropské lize: Slavia s výhrou, Jablonec bez bodu

České týmy jdou do boje! Oba se utkají s francouzským soupeřem a sázkaři věří doma sešívaným a naopak bez bodu se z výletu vrátí Jablonec.

Foto: Tipsport

Francouzské menu v Evropské lize: Slavia s výhrou, Jablonec bez bodu

Článek

Česko-francouzský večer zahájí Jablonec, který se vypravil na výlet do Bretaně, kde se v Rennes potká s týmem, kteří dobře znají čeští gólmani. Stopu Petra Čecha totiž následoval Tomáš Koubek, který je spolu se svými spoluhráči v kurzu 1,50:1 jednoznačným favoritem proti svěřencům kouče Rady.

Bordeaux odjede s prázdnou, tuší tipéři

Také ve druhém souboji českého a francouzského fotbalu věří největší komunita sázkařů domácímu výběru, ale v tomhle případě je to Slavia, která v Edenu přivítá slavný Girondins Bordeaux. Svěřenci kouče Trpišovského jdou do souboje v kurzu 2,50:1 a jak v analýze připomíná tipér Alcapone, Plašil a spol. nemají zrovna úchvatnou formu, když jim ve francouzské lize patří po pěti kolech předposlední místo.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.