Hlavní obsah

Čtvrt miliónu za stovku? Pomohla plichta Bayernu i blamáž Realu

Liga mistrů na trávníku, liga mistrů na tiketech. Nejslavnější fotbalová soutěž na planetě vykouzlila minulý týden několik překvapení, ale taky čtvrtmiliónovou výhru.

Foto: Tipsport

Čtvrt miliónu za stovku? Pomohla plichta Bayernu i blamáž Realu

Článek

Liga mistrů je v plném proudu a minulý týden v ní předvedl famózní výkon borec s přezdívkou oldrich35. Ten si totiž naprosto precizně počkal na svou chvíli a na tenhle večer ještě dlouho nezapomene. Ajax totiž přijel na Bayern a měla to být jasná záležitost. Podobně měl dopadnout i výlet Realu do Moskvy.

Dvě překvapení + tři přesné tipy = 237 311 Kč

Jenže oba zmíněné mače skončily překvapením. CSKA porazilo Real a padlo míň než šest branek. Ajax uhrál v Německu remízu v krásném kurzu 7,88:1. K tomu ještě tři tipy na přesný počet branek v poločasech a skvělá výhra je na světě. Za své famózní dílo kasíroval oldrich35 úžasných 237 311 Kč

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.