Hlavní obsah

Překvapí Češi na Slovensku? Vsaďte si na repre a získejte 150 Kč zdarma

Liga národů pokračuje a česká repre se i s novým koučem pokusí překvapit na Slovensku. Zaboduje Šilhavého parta? Tipéři tomu nevěří.

Foto: Tipsport

Překvapí Češi na Slovensku? Vsaďte si na repre a získejte 150 Kč zdarma

Článek

Nový kouč a nová éra. Karla Jarolíma nahradil po špatných výsledcích bývalý kouč Slavie Jaroslav Šilhavý. Přijde s novým trenérem i impuls v podobě lepších výsledků? Aspoň pro tentokrát tomu tipéři moc nevěří. Naši reprezentanti totiž jedou do Trnavy, kde je čeká domácí Slovensko. Sázkaři v sobotu jednoznačně předpokládají, že tři body zůstanou u našich sousedů, když čtyři pětiny jich hrají Hamšíka a spol. v kurzu 2,21:1.

Češi nevědí co hrát, 2:1 pro Slovensko

Rozpačité výkony českého týmu zdůrazňuje v analýze i borec s přezdívkou BarrandovTV. „Češi obecně nevědí co hrát, nemají vůbec formu. Slováci mají po všech směrech lepší kádr, od obrany po útok mají prostě více co nabídnout. Tipuji 2:1 pro výběr Slovenska."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.