Hlavní obsah

Miliony mu utekly, k desetitisícům ale pomohl ostatním

Největší komunita sázkařů žije příběhem tipéra Michaelo1. Nejprve shrábl 7,7 milionu a o pár dní později sahal na výhru přes 4 miliony. Poslední mač mu ale nevyšel, díky cash outu dva míčky před koncem vybral „alespoň“ 61 501 Kč.

Foto: Tipsport

Miliony mu utekly, k desetitisícům ale pomohl ostatním

Článek

Tentokrát zvolil jinou strategii a nechal se inspirovat tiketem sázkaře kuku555 s tím, že z něj vyškrtl utkání Plzeň – Příbram a Manchester City – Manchester United. Jak to dopadlo? Od výhry 5 207 391 Kč ho dělil jediný gól. Tottenham sice na hřišti Crystal Palace zvítězil, ale jen 1:0. Michaelo1 tak zůstal na suchu, s jeho akovkou se ale svezlo mnoho tipérů a pro řadu z nich to byla cesta k úspěchu...

Díky Michaelo1 slaví řada tipérů!

Třeba vitkova0 se inspirovala v době, kdy už se na Crystal Palace hrálo. Tiket vsazený za osm stovek jí vynesl parádní výhru 98 144 Kč! Slavil i revizieservs, kterému na kontě přistálo 33 674 Kč.

Cermo, ofjird, Matko38, 1negros3 nebo třeba sondul do toho šli s nižším vkladem. I oni ale bezesporu měli radost, když jim tiket zezelenal.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky! Registraci můžete dokončit online, bez návštěvy pobočky.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.