Hlavní obsah

Kdo zvládne poslední podzimní zápas? Sledujte českou ligu živě na TV Tipsport a vsaďte si

V posledním podzimním kole jede Sparta bojovat o čest do Příbrami a Jablonec přivítá Slavii. Vsaďte si a vychutnejte si kompletní porci všech domácích zápasů v přímých přenosech na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Kdo zvládne poslední podzimní zápas? Sledujte českou ligu živě na TV Tipsport a vsaďte si

Článek

Tři zápasy proti těžkým soupeřům, tři výhry. České týmy v evropských pohárech zakončily základní skupiny výhrami a určitě na ně budou chtít navázat i na závěr ligového podzimu. Plzeň čeká papírově nejjednodušší úkol, když doma přivítá Karvinou. Naopak oba účastníci Evropské ligy se o body porvou v pondělí v přímém souboji. Do zápasu jde jako favorit hostující lídr tabulky v kurzu 2,35:1 a s důvěrou 65 % tipérů.

Zvládne Sparta bitvu o čest?

V úplně jiné náladě než tři zmíněné týmy jde do posledního kola Sparta. Ta se houpe nad propastí a jakékoliv zaváhání proti Příbrami si nemůže dovolit. Zakončí podzim výhrou? Tomu věří plných 90 % tipérů v kurzu 1,56:1.

Sledujte ligu na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezonách i letos je to právě TV Tipsport, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Všechny zápasy jsou pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu online, bez nutnosti návštěvy pobočky a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! V Tipsportu můžete totiž celou registraci dokončit pouze online, stačí mít účet u vybrané banky. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.