Hlavní obsah

V Tipsportu rozdáváme 15 mega! Naskočte do soutěže a získejte podíl z nabitého banku!

Stejná pravidla a opět skvělá výhra! Vrací se oblíbená soutěž a opět o rovných 15 mega! Je to jednoduché. Vsaďte si každý den aspoň za stovku a podíl ze závratného banku je váš!

Foto: Tipsport

V Tipsportu rozdáváme 15 mega! Naskočte do soutěže a získejte podíl z nabitého banku!

Článek

Adrenalin stoupá, všichni netrpělivě čekají na start. V cíli svítí magická cifra 15 mega! Znovu jsme pořádně napěchovali balík, ze kterého se budou borcům z největší sázkařské komunity sypat podíly. Vytrvalostní výzva vypukne v neděli 13. ledna. Ten, kdo zmešká první den, ztrácí šanci na výhru. Zaváhat, to by byla velká chyba. Vždyť k odměně stačí prostě jen každý den sázet alespoň za stovku.

Loni tento sázkařský maraton doběhlo úctyhodných 6 620 hráčů. Ti si tak kromě výher za své sázky přišli na parádní bonus 2 266 Kč. Soutěž tedy měla mezi tipéry velký ohlas a letos se tak vrací zpátky! 19. prosince si tak úspěšní vytrvalci z největší sázkařské komunity rozdělí rovných 15 mega na své sázky.

Cesta k podílu je jednoduchá!

Stačí si každý hrací den od 13. ledna do 19. prosince vsadit celkem aspoň za 100 Kč a podíl na banku je váš! Kombinovat můžete sázky na webu, v mobilní aplikaci, nebo na pobočce. Navíc i tentokrát na vás po úspěšném zdolání prvního týdne čekají od 20. ledna tři žolíci, kteří vás udrží ve hře, pokud zaváháte.

Takže nezapomeňte! Začínáme v neděli 13. ledna a kdo zmešká první den, ztrácí šanci na podíl z 15 mega!

Získejte podíl z 15 mega!

Založte si ZDE účet u Tipsportu online, bez nutnosti návštěvy pobočky a naskočte do hry o 15 mega! V Tipsportu můžete totiž celou registraci dokončit pouze online, stačí mít účet u vybrané banky. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.