Hlavní obsah

Sledujte Australian Open na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Je tady první sportovní vrchol roku! V Melbourne probíhá 107. ročník Australian Open, který od začátku až po finále můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Sledujte Australian Open na TV Tipsport živě a vsaďte si!

Článek

Napínavé bitvy o první Grand Slam jsou v plném proudu! V přímých přenosech na TV Tipsport se nám představí světová tenisová špička a je se už od začátku na co dívat! Největší komunita sázkařů má o favoritech jasno.

Kdo si dojde pro rekord?

Federer, nebo Djokovič? Po loňském triumfu švýcarské legendy jsou oba rivalové srovnaní na šesti titulech a letos se tak očekává vyhecovaná bitva o rekordní sedmý zápis. Loňský tenista roku vs. loňský král z Melbourne. Djokerovi věří plné tři čtvrtiny tipérů v kurzu 2,10:1. Roger jde za titulem v kurzu 6,50:1.

Projde konečně Karolína přes čtvrtfinále?

Mezi ženami je opět favoritkou Serena Williams, ale v pravý čas se připomněla i česká jednička. Karolína Plíšková totiž ovládla turnaj v Brisbane a na prvním Grand Slamu sezóny jde za titulem v kurzu 14:1.

Vsaďte si a sledujte Australian Open na TV Tipsport!

Všechny hvězdy světového tenisu můžete opět sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci Federera, Nadala nebo české hvězdy na Australian Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.