Hlavní obsah

Tipsport a Chance ruší manipulační poplatky na pobočkách

Tipsport, lídr domácího trhu kurzového sázení, ruší manipulační poplatek u všech sázek na svých pobočkách. To znamená, že klienti ušetří 10 % z vkladu u sázek, k nimž byl manipulační poplatek dosud připočítáván.

Foto: Tipsport

Tipsport a Chance ruší manipulační poplatky na pobočkách

Článek

„V souladu s naší dlouhodobou strategií otevřené a proklientské sázkovky jsme srovnali podmínky pro zákazníky na internetu i na pobočkách. Takzvaný manipulák už v Tipsportu nezaplatíte nikde, tuhle překonanou položku jsme úplně vyškrtli z našich účetních tabulek i z našeho uvažování," komentuje příznivou zprávu pro sázkaře marketingový ředitel Tipsportu Jan Čumpelík. Poplatek u internetového sázení Tipsport odstranil už začátkem roku 2013.

Manipulák ruší i sázková společnost Chance, která patří do skupiny Tipsport. „Chceme tímto krokem vyjít našim klientům vstříc a odstranit znevýhodnění pro klienty, kteří před internetem dávají přednost sázení v kamenných pobočkách," vysvětluje ředitel Chance Roman Rypáček. Doposud si sázející mohli na pobočkách Chance i Tipsportu vsadit bez manipulačního poplatku jen tzv. Profi sázku (sázka s minimálním celkovým kurzem 1,9:1 a vkladem 500 korun či víc). K ostatním sázkám byl přičítán poplatek ve výši 10 % z vkladu.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.