Hlavní obsah

Liga mistrů je zpět! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Osmifinále Ligy mistrů napíše své další dějství! Liverpool vs. Bayern Mnichov a Lyon vs. Barcelona, to jsou dvojice soupeřů pro třetí hrací den vyřazovací fáze slavné soutěže. Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Liga mistrů je zpět! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Lídr Premier league Liverpool proti gigantovi z Německa Bayernu Mnichov. Jednoznačný šlágr úterního programu. Druhé představení večera obstará Lyon, který se utká s Barcelonou. Podle bookmakerů Tipsportu si pro postup dojdou celky Barcelony a Liverpoolu. Zrodí se v osmifinálových bitvách překvapení? Vsaďte si na Ligu mistrů a získejte 150 Kč zdarma!

Postup Liverpoolu!

Bavorský klub v Bundeslize nezvykle často ztrácí s průměrnými celky a bude mít co dělat, aby dohnal první Dortmund. I proto je v tomto duelu favoritem na postup s kurzem 1,70:1 Liverpool. Proč? Fotbalisté z Mnichova nehrají dobře a jejich středová řada se trápí. Naopak pevná obrana a skvělá ofenzíva, to jsou hlavní předpoklady pro postup Liverpoolu. Jürgen Klopp by měl být také důležitým faktorem. Tipér Tucnak4eva ve své analýze zmiňuje jeho fanatismus na střídačce, díky kterému dokáže vyhecovat hráče k neskutečným výkonům v takto důležitých zápasech.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.