Hlavní obsah

Jarní část fotbalové ligy v plném proudu! Vsaďte si a sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Potvrdí Slavia podzimní dominanci a stane se mistrem ligy? Bude po letech Baník znovu hrát o fotbalovou Evropu? Zvedne se Sparta pod Tomášem Rosickým? Začíná fotbalové jaro, které slibuje výbornou podívanou. Vsaďte si na jarní část první české ligy a sledujte napínavé bitvy živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport.net

Jarní část fotbalové ligy v plném proudu! Vsaďte si a sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Článek

Zimní fotbalová přestávka je už minulostí a na řadu opět přicházejí krásné góly, emoce, vítězství a porážky. V jarní části se rozhodune o tom, kdo postoupí do skupiny o titul, skupiny o Evropskou ligu a skupiny o udržení. Sledujte vypjaté souboje na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma!

Slavia nový mistr ligy?Stane se Slavia mistrem ligy pro sezonu 18/19? Sázkař s přezdívkou chris1893 věří, že ano a ve své analýze uvádí: „Slavia Praha je jasný favorit pro vítěze 1. české fotbalové ligy. Předvádí prozatím slušný fotbal, co se týče v Evropské ligy ale i naší české ligy. Dle mého názoru, že je Slávie v nejlepší formě a věřím, že nám toho ještě hodně předvede."

Tipéři rovněž sázejí na to, že plzeňská Viktoria skončí v nejlepší ligové trojici. V kurzu 1,24:1 má tento tip na tiketu i borec s přezdívkou canastenis. Ten tak podle vývoje ligy míří na skvělou výhru 270 075 Kč.

Sledujte ligu na TV Tipsport!Stejně jako v minulých sezónách i letos je to právě TV Tipsport, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Všechny zápasy jsou pro sázkaře zdarma! Vsaďte si a užívejte si špičkový domácí fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.