Hlavní obsah

Kdo letos vyhraje Tipsport extraligu? Vsaďte si a sledujte TV Tipsport živě!

„Kdo letos ovládne český hokej? Kometa to nebude.“ Tak to ve svém blogu napsal patrikbroz. Bude mít tipér pravdu a hráči Komety v čele s Plekancem, Eratem, Z. Michálkem a spol. skutečně potřetí za sebou nezvednou nad hlavu pohár pro mistra extraligy? Vsaďte si a sledujte napínavé vyřazovací boje Tipsport extraligy živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport.net

Kdo letos vyhraje Tipsport extraligu? Vsaďte si a sledujte TV Tipsport živě!

Článek

Soutěž je letos enormně vyrovnaná. Vše potvrzuje i fakt, že v boji o předkolo play-off je mezi 7. až 11. místem rozdíl pouhé 3 body. O vítěze základní části usiluje hned čtveřice týmů v rozmezí 6 bodů. „Reálně může na úspěch pomýšlet hned několik mužstev. Liberec, Kometa, Plzeň, Třinec, možná Vítkovice, v případě euforie i Sparta, i když ta teprve musí do play-off vůbec postoupit. Kousat může také Mladá Boleslav, která spoléhá zejména na útočné duo Klepiš, Vondrka," uvádí ve svém blogu patrikbroz.

Kometa se trápí„Kometa Brno evidentně prochází herní krizí. Ona to tak má vlastně každou sezonu, že až do začátku play-off nehraje nijak extra dobře. Ale že by se trápila až takhle? To u ní neznáme. Ano přišel k ní Plekanec a teď i Zbyněk Michálek, je však otázka, jestli týmu dokáží pomoct," zmiňuje patrikbroz.

Kdo je největší favorit?Z tipérova pohledu je jím Liberec. „Ze začátku působil tento tým poněkud nejistě a nenápadně. Ovšem od příchodu Tomáše Filippiho se leccos změnilo. V útoku se může spolehnout na velkou osobnost v osobě Marka Kvapila. V obraně Liberce vládne jistota v podobě Ševce, Dernera, Šmída, či Stříteského. Opravdu kompaktní mužstvo, které ještě doplňuje stabilní brankářská dvojice. Myslím si, že Liberec letos opravdu dokráčí na trůn."

Vsaďte si a sledujte Tipsport extraligu živě na TV Tipsport!Sledujte závěr základní části extraligy na TV Tipsport a přesvědčte se, zda má tipér patrikbroz ve svém blogu pravdu!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.