Hlavní obsah

Sváteční fotbalový večer je tady! Vsaďte si a sledujte živě El Clásico na TV Tipsport!

Real Madrid vs. Lionel Messi. Tak by se dal charakterizovat hvězdný souboj LaLigy, který se uskuteční v sobotu od 20:45 na Santiago Bernabéu. Podaří se Realu zastavit malý zázrak s míčem u nohy? Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Sváteční fotbalový večer je tady! Vsaďte si a sledujte živě El Clásico na TV Tipsport!

Článek

Argentinec opět přesvědčuje všechny kritiky o své výjimečnosti. Hraje ve fantastické formě. V posledním ligovém utkání na hřišti Sevilly nastřílel další z řady hattricků a s 25 góly v letošní sezoně je mezi absolutní špičkou mezi evropskými kanonýry. Zaznamená další tříbrankový večer proti odvěkému rivalovi z Madridu? Ronaldinhovi se po fenomenálním výkonu na Bernabéu dostalo zaslouženého potlesku ve stoje i od Madridistů, dočká se také Leo? Vsaďte si a sledujte Messiho v akci živě na TV Tipsport!

Barcelona vyhraje!

Real neprožívá dobrou sezonu. V tabulce je za Barcelonou a městským rivalem Atlétikem třetí. Na katalánský velkoklub ztrácí devět bodů. V týdnu se tito dva giganti už jednou potkali. Ve španělském poháru zvítězila Barca 3:0 a po remíze z prvního mače jde dál. Fotbalisté z hlavního města Španělska na tom nejsou dobře psychicky a podle tipéra Fantaghira se na svém stadionu budou muset vypořádat s další porážkou.

Sledujte šlágr na TV Tipsport!

I tentokrát si můžete vsadit a sledovat hit Real Madrid – FC Barcelona bez jakéhokoliv zpoždění. Užívejte si špičkový zahraniční fotbal v přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.