Hlavní obsah

Odvetné zápasy osmifinále Ligy mistrů! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

První osmifinále mezi Lyonem a Barcou skončilo bezbrankovou remízou stejně jako bitva Bayernu s Liverpoolem. Výsledky napovídají, že to byly nudné zápasy, ale opak je pravdou. Prim hráli brankáři. Budou znovu kralovat, nebo se dočkáme gólů? Vsaďte si na odvetné zápasy a získejte 150 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Odvetné zápasy osmifinále Ligy mistrů! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

V klání španělského a francouzského celku měly oba týmy dohromady 29 střel. Reds na branku Němců vyslali 25 pokusů. To svědčí o tom, že střelci neměli dobře seřízená mířidla a nechali vyniknout brankáře. Do odvet tedy žádný ze soupeřů nevstupuje s výhodou lepší pozice a rozdají si to v dnešním duelu o postup do čtvrtfinále. Vsaďte si na osmifinále Ligy mistrů u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma.

Německý mistr vyhraje a postoupí!

Bavorský velkoklub opět našel ztracenou formu a v Bundeslize se mohutně dotahuje na vedoucí Borussii. Klíčovým hráčem je Robert Lewandowski, který svými góly táhne německého giganta. V jeho prospěch hraje fakt, že odveta se uskuteční v Allianz areně. K predikci o postupu Kovačových svěřenců se v analýze přiklání i tipér s přezdívkou prokop37, který jako další z faktorů uvádí slabou formu Liverpoolu včetně klíčového útočníka Mo Salaha.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.