Hlavní obsah

Zdeptají Češi Italy? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Mistrovství světa v hokeji na Slovensku nabírá grády. Česká reprezentace se den po bitvě s Lotyšskem postaví Italům, tedy mužstvu, které si v dosavadním průběhu šampionátu nepřipsalo žádný bod a dokonce nevstřelilo ani jeden gól (skóre má 0:30). Schytá otloukánek béčkové skupiny další debakl? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Zdeptají Češi Italy? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

0:9, 0:8, 0:3 a naposledy 0:10. Výsledky italského výběru nejsou oslnivé. Zachrání se mezi elitou? Sami borci z Apeninského poloostrova asi tuší, že jakýkoliv bodový zisk proti týmu trenéra Říhy by se rovnal zázraku, svoji 100% pozornost tak zřejmě upnou až k zápasům následujícím, pro ně rozhodně klíčovým – s Nory a Rakušany. Jak se tyto úvahy promítnou do skóre utkání s Českem, které bojuje o co nejlepší čtvrtfinálové umístění? Vsaďte si a zápas v Bratislavě si užijte v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma!

Jihoevropané na suchuKubsa a lukaku se shodují na tom, že Italové se ani na pátý pokus nedočkají branky. „Favorit je zde zcela jasný, bude to jen otázka skóre. Zastřílíme si," hlásí ve své analýze první z nich. Lukaku doplňuje: „Náš soupeř má v průměru/zápas pouhých 15 střel na bránu a většinou jde o pokusy z větších vzdáleností. Gólu se zase nedočká." Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.