Hlavní obsah

Plzeň táhne do řecké války. Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Viktoria se chce znovu po roce podívat do základní skupiny Ligy mistrů. Aby svůj úkol splnila, musí se dostat přes dvě náročná předkola. Hned na úvod ji čeká řecký vicemistr a mnohonásobný účastník prestižní soutěže Olympiakos Pireus. Jak dopadne souboj dvou zkušených týmů? Vsaďte si na důležitý duel a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Plzeň táhne do řecké války. Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Plzeň už si Ligu mistrů zahrála několikrát, naposledy v minulé sezoně. V konfrontaci s Realem Madrid, AS Řím a CSKA Moskva dokázala vyválčit třetí místo. Loni se ale nemusela prodírat nebezpečnou džunglí předkol. Její protivník naposledy mezi elitou chyběl, když se dokázal probít jen do Evropské ligy, o ročník dřív pak obsadil ve skupině D poslední čtvrté místo s jedním bodem a skóre 4:13.

Západočeši řeší před důležitým dvojutkáním potíže se složením stoperské dvojice. Zdravotní potíže mají Hubník i Hejda, klubu naopak ještě pomůže klíčový středopolař Hrošovský, jenž se chystá do belgického Genku. Pro mužstvo Pavla Vrby může být výhodou fakt, že už má za sebou dva ostré ligové mače. To protivníkovi začíná domácí šichta až na konci srpna. Bude mít právě větší rozehranost na výsledku zásadní podíl? Rozhodněte o tom na tiketech. Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Diegom: Štruncovy sady nepadnou!

Český vicemistr by samozřejmě potřeboval zvítězit, ale i remíza nemusí být neřešitelným problémem. A Diegon si myslí, že jedna z uvedených variant v úterý večer nastane. „V týmu Olympiakosu najdete mnoho zahraničních hráčů, ale není to jako v minulosti, kdy tam byla vždy nějaká „větší hvězda". Prostě z něj už takový strach nejde – tedy při venkovních zápasech – doma bude nebezpečný pro každé mužstvo," napsal tipér v analýze. Souhlasíte?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.