Hlavní obsah

Sejme Vémola brazilské monstrum? Vsaďte si a sledujte Oktagon 13 živě na TV Tipsport!

Fanoušci bojových sportů hoří netrpělivostí. Už v sobotu se totiž na Štvanici uskuteční adrenalinová MMA show pod otevřeným nebem! Nejočekávanější bitvou novodobými gladiátory nabitého pražského open air turnaje přitom bude ta mezi Karlosem Vémolou a Henriquem da Silvou. Přelstí český Terminátor brazilského Frankensteina? Vsaďte si a sledujte živě celý galavečer Oktagon 13 na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky.

Foto: Tipsport.net

Sejme Vémola brazilské monstrum? Vsaďte si a sledujte Oktagon 13 živě na TV Tipsport!

Článek

Oktagonu 13 se zúčastní i další přední fighteři (nejen) z tuzemské scény. Vyprodaná aréna uvidí v kleci například s kurzem na vítězství v zápase 1,23:1 Makhmuda Muradova, souboj Václava Mikuláška proti Milanovi Ďatelinkovi, Lea Brichtu, ale také Viktora Peštu. Nicméně, i přes kvality ostatních borců stejně přitahuje největší pozornost střet top české hvězdy Vémoly s nebezpečným Jihoameričanem. Půjde o rychlý proces? Vsaďte si a sledujte celý open air turnaj živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na první sázky!

Terminátor soka povalí

„Věřím, že Karlos zvítězí před časovým limitem. Je jak stroj... Myslím, že se mu podaří Brazilce hodit na zem, tam ho unaví a dojde k ukončení TKO či submission, a to na konci prvního nebo na začátku druhého kola. Da Silva se navíc představil na podniku Oktagon 12, kde mě vůbec nepřesvědčil. Jeho fyzická kondice vypadala mizerně a už na konci úvodního kola jen těžko chytal dech," zanalyzoval tipér kubavos. Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.