Hlavní obsah

Boj o Evropu bude těžký! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma

Bitvy o účast v základní skupině Evropské ligy jsou v plném proudu. Hned dva české fotbalové celky čeká odveta 2. předkola. Mladá Boleslav se představí na hřišti kazašského Ordabasy Šymkent a Jablonec bude o postup bojovat na severu Čech proti arménskému Pjuniku Jerevan. Jak vidíte střetnutí v druhé nejprestižnější soutěži starého kontinentu? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma.

Foto: Tipsport.net

Boj o Evropu bude těžký! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma

Článek

Jablonec si v minulé sezoně základní skupinu Evropské ligy vyzkoušel. Výsledkově to sice žádná sláva nebyla, herně však v konkurenci zahraničních celků obstál a mnohdy o bodový zisk přišel v samém závěru utkání. Letos by si zápasy na pohárové scéně na Střelnici moc rádi zopakovali. Jenže k tomu budou potřebovat předvést lepší výkon, než v prvním utkání v Gjumri, v němž Pjunik vyhrál 2:1. Zabere tým kouče Petra Rady a postoupí? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Foto: Tipsport.net

Boj o Evropu bude těžký! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma

Boleslav nekončí!Ideálně na tom není ani Mladá Boleslav, která doma proti Kazachům uhrála jen remízu 1:1. Povede se jí na půdě soupeře lépe? Gooner007 tomu věří a poslal do hry postup Středočechů. „Budu za patriota a pošlu dál Bolku. Podle mě bude chtít parta okolo Matějovského napravit pohárové nezdary z minulosti. Doma byla Boleslav jasně lepší. Venku sice musí dát gól, ale kvalitu na to rozhodně má," uvádí v analýze.

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.