Hlavní obsah

Milionový fotbal! Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Na první červencový týden určitě nezapomene sázkař Aircross. Během čtyř dnů zkusil štěstí, které zároveň podpořil vysokými vklady, třikrát a vždycky nakonec uspěl. V hlavní roli fotbal a MLS! Vsaďte si u Tipsportu a buďte stejně úspěšní! Jako bonus dostanete 150 Kč zdarma na první sázky.

Foto: Tipsport

Milionový fotbal! Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

První tiket, první zářez, navíc bez zbytečných nervů, protože zámořská MLS vyšla doslova fantasticky. Jednoznačné výsledky Los Angeles, New York City, Houstonu a Minnesoty přinesly tipérovi Aircross čistou výhru přes milion korun. Úspěchem povzbuzený tipér neváhal a o den později se vydal na další lup...a znovu úspěšně! Dvě vítězství Zlatanova LA Galaxy a Fjorniru Reykjavik, vždy v poměru 2:0, přinesly skoro půl milionu! Všechno pak dorazil třetím pokusem. V Bělorusku mu pomohla penalta v nastaveném čase, na to se ale historie ptát nebude. Celkový účet? Ze vsazených 360 000 Kč se staly bez pěti tisíc dva miliony! Zastihly vás uplynulé dny v podobné formě? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.