Hlavní obsah

Slavia šlape. Vydrží jí to? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Nový ročník české nejvyšší fotbalové soutěže je v plném proudu. Slavia prozatím potvrzuje roli největšího favorita a pozvolna kráčí za obhajobou. Dva hlavní vyzyvatelé v boji o ligový trůn ztrácí a trápí se. Dokáží se zmobilizovat a najedou na vítěznou vlnu? Jak bude liga pokračovat? Vsaďte si a sledujte živě TV Tipsport, kde se vše dozvíte! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport

Slavia šlape. Vydrží jí to? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Úvod sezony zastihl v nejlepším rozpoložení sešívané. Šestnáct bodů po šesti kolech při skóre 11:1 je velmi slušná bilance. Lepší ofenzívu mají pouze druhý Jablonec se třinácti trefami a pátá Sparta s dvanácti vstřelenými góly. Obranu však mají červenobílí suverénně nejpevnější i přesto, že v létě ztratili základní pilíře defenzívy Simona Delliho a Michaela Ngadeua. Překvapivě hodně vysoko se drží Slovácko, které o body obralo Jílkovu družinu i Plzeň. V obou případech na trávníku svého soupeře!

Na padesátiprocentním bodovém zisku se drží trojice mančaftů ve složení Zlín, Mladá Boleslav a Ostrava. Naopak u dna ligové tabulky se potácí Karviná, která zatím pouze dvakrát remizovala, když jako jediná dokázala obrat Slavii. Teplice s Českými Budějovicemi na tom ale také nejsou nejlépe. Víte, jak to celé dopadne? Vsaďte si a sledujte nejvyšší soutěž živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Zvncek hraje Slavii!

Sázkař zvncek přidal na tiket příležitosti, kdy věří, že v Itálii obhájí titul Juventus a Slavia překoná všechny konkurenty v elitní tuzemské lize v kurzu 1,40:1, respektive 1,70:1. Vyjdou tyto dlouhodobé sázky na mistry soutěží a získá tipér krásných 20 tisíc? Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.