Hlavní obsah

Bitva o všechno je tady! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Povinné vítězství s Japonskem máme za sebou a zápas o všechno je pro naše basketbalisty tady. Dnes se rozhodne, jestli postoupí do osmifinále mistrovství světa! Jak čeští basketbalisti dopadnou? Podaří se jim eliminovat trojici střelců Ilyasova, Korkmaz a Osman a mít precizní obranu? Vsaďte si a klíčový mač sledujte živě na TV Tipsport. Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Bitva o všechno je tady! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Parta kolem Tomáše Satoranského si v druhém utkání skupiny poradila s Japonskem v poměru 89:76. Nyní na řadu přichází klíčový duel skupiny s Tureckem. Komunita našim basketbalistům nevěří. Po skvělém výkonu Turků proti USA (padli 92:93 po prodloužení) vidí většina sázkařů přímý souboj o to, kdo si zahraje osmifinále mistrovství světa, dost pesimisticky. Dvacet čtyři hodin před začátkem rozhodujícího duelu mířilo 97 procent vkladů na triumf Osmana a spol. Máte také vsazeno proti výběru trenéra Ginzburga? Vsaďte si na české basketbalisty a sledujte turnaj živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na první sázky!

Hotar1 jde proti proudu!

Tipér hotar1 se rozhodl jít proti proudu a v analýze s kurzem 3,3 rozebírá, proč podle něj Bohačík a spol. neprohrají. „Turecko je určitě favoritem tohoto utkání, ale já věřím týmovému výkonu Satoranského a spol. Klíčem k úspěchu bude precizní defenziva a eliminace tria Ilyasova, Korkmaz a Osman. To jsou tři elitní střelci tureckého výběru. V posledních dvou letech se tyto reprezentace utkaly dvakrát, přičemž vždy bylo úspěšnější Turecko, ale rozdílem pouze o 1 a 8 bodů. Čekám, že se tento zápas zapíše do historie českého basketbalu.“

Založte si účet u Tipsportu  a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.