Hlavní obsah

Třetí česká výhra v řadě? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Česká fotbalová reprezentace jede do Kosova s cílem navázat na předchozí domácí triumfy nad Bulharskem a Černou Horou. Čtvrtý duel kvalifikace na EURO 2020 může sehrát důležitou roli. Soupeř z Balkánu ztrácí aktuálně na výběr trenéra Šilhavého jen bod. Vybojují Schick a spol. důležité vítězství? Podpořte národní tým v tiketech a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Třetí česká výhra v řadě? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

V Prištině každopádně český nároďák nečeká nic jednoduchého. Kosovo neprohrálo od října 2017. Od poslední porážky má bilanci devíti výher a pěti remíz. Je na místě zmínit, že se Berisha a spol. často střetávali se slabšími mančafty, ale v letošním roce dokázali například remizovat s Dánskem (2:2) a ze vzájemného kvalifikačního dvojutkání s Bulharskem vytěžili čtyři body. Podaří se Čechům ukončit úspěšnou sérii domácích? Vsaďte si na utkání české fotbalové reprezentace a získejte 150 Kč zdarma!

Protivník je oslabený!

Tipér zvncek věří, že v sobotu budou slavit hosté. Důvod? Domácí trenér Challandes nemůže počítat s několika oporami. „Kosovu chybějí dva stěžejní hráči: Rashica (Brémy) a nejlepší střelec týmu Zeneli (Reims), který dal v repre v sedmnácti zápasech sedm gólů. Ze základní sestavy pak nenastoupí také levý obránce Kololli,“ zmiňuje v analýze s kurzem 1,77. Podle něj je kvalita jednoznačně na straně české reprezentace a značnou roli sehraje i uzdravený Darida. Vsadíte si podle jeho doporučení?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.