Hlavní obsah

Svrhne někdo Slavii? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Po reprezentační pauze se opět roztočí kolotoč elitní české fotbalové soutěže. Slavia zatím potvrzuje roli největšího favorita, její náskok před nejbližšími pronásledovateli (Plzní a Jabloncem) ale není bůhvíjaký. Dokáže se konkurence zmobilizovat natolik, že sešívaní titul nakonec neobhájí? Vsaďte si a sledujte živě TV Tipsport, kde se vše dozvíte! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Svrhne někdo Slavii? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Úvod sezony zastihl v nejlepším rozpoložení právě červenobílé. Dvacet bodů po osmi kolech při skóre 16:2 je velmi slušná bilance. Slavia tak má (spolu se Spartou) nejlepší ofenzivu v lize a zároveň se chlubí top defenzivou (jen dva inkasované góly). Navíc disponuje nesmírně širokým a kvalitním kádrem.

V posledních zápasech se dařilo i Plzni, která po vysokém triumfu nad Opavou (4:0) sejmula i Příbram (2:1). Naopak taková Sparta dál ztrácí… Víte, jaké bude pořadí po závěrečném kole? Vsaďte si a sledujte nejvyšší soutěž živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Viktoria mistrem!

Michel90 věří v boji o titul borcům ze Štruncových sadů: „Plzeň si letos po brzkém vypadnutí z předkola EL Evropu nezahraje, může se soustředit jen a pouze na domácí soutěž. To Slavii čeká náročná sezona a podle mě letos nebude ve vyrovnanějších zápasech tolik dominovat.“ Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.