Hlavní obsah

Překvapení v Miláně? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Po dlouhých dvanácti letech se v základní skupině Ligy mistrů představí Slavia. Pražský celek jako jediný český tým drží prapor v pohárové Evropě, kde ho však nečeká nic lehkého. V konkurenci Barcelony, Dortmundu a Interu Milán se bude chtít porvat o nějaké ty body. Podaří se mu to už na slavném San Siru? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Překvapení v Miláně? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Sešívaní zvládli zrádné play off milionářské soutěže, když rumunskou Kluž porazili v obou zápasech 1:0. Petr Čech je pak při losu umístil do skupiny smrti s celky, které už ušatou trofej pro vítěze Champions League mají ve sbírce. První zkouškou bude bitva s italským Interem, který vede někdejší kouč Juventusu, Chelsea či italského národního týmu Antonio Conte. Ten má k dispozici borce jako jsou Alexis Sánchez, Romelu Lukaku, Diogo Godín nebo Milan Škriniar. Potrápí tým kouče Jindřicha Trpišovského favorita? O tom rozhodněte na tiketech, vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Slavia rupne maximálně o gól

„David proti Goliášovi díl první. Inter sice pustil na hostování Icardiho, Perišiče a Nainggolana, ale zase získal jiné opory. Třeba Lukaku už dal dva góly ve dvou zápasech. Ve 26 domácích utkáních Interu v loňské sezoně se milánským podařilo vyhrát minimálně o dvě branky jen sedmkrát. Oproti tomu nejvyšší loňské porážky Slavie jsou 0:2, když tímto výsledkem skončily duely v Kyjevě, Bordeaux a Plzni,“ uvádí v analýze kepler.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.