Hlavní obsah

Zlomí Slavia prokletí plzeňské arény? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma

Štruncovy sady v neděli hostí pikantní fotbalový šlágr. Na hřišti Viktorie se představí lídr prvoligové tabulky z Vršovic! Potvrdí Slavia roli mírného favorita a odveze si z horké půdy na západě Čech vítězství? Vsaďte si a sledujte bitvu druhého proti prvnímu v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Zlomí Slavia prokletí plzeňské arény? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Sešívaní táhnou v elitní české soutěži pětidílnou sérii bez zaváhání, chlubí se bilancí 11-2-0 při skóre 28:3 a na Krmenčíka a spol. mají šestibodový náskok. Sejme i nejbližšího pronásledovatele? Když se podíváme na minulá vzájemná utkání, zjistíme, že historie týmu SKS moc nefandí. Plzeň (9-2-2, 26:12) totiž doma porazila Trpišovského partu v každém z předchozích pěti duelů! Navíc – Pražané budou mít v nohách Ligu mistrů a v rámci 11 posledních soubojů mezi oběma mužstvy platí staré známé pořekadlo můj dům, můj hrad. Takže… Jak to dopadne? Rozhodněte na tiketech! Vsaďte si a sledujte nejvyšší soutěž živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Hostům to sedne!

Sázkař FKBAUMITFOUS se ve své analýze přiklání na stranu obhájce titulu: „Viktorka kvalit Slavie nedosahuje ani náhodou, ztrácí na ni šest bodů. Sice je na druhém místě, ale jde na ní vidět, jak hráčská obměna bolí. Zároveň si myslím, že Plzeň bude chtít zápas odehrát stejně jako proti Spartě. Tedy víceméně čekat na chybu a operovat od vápna k vápnu s hlavním cílem neinkasovat. S tím si ale červenobílí určitě poradí lépe než ACS.“ Souhlasíte?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.