Hlavní obsah

A teď Bulharsko! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Česká fotbalová reprezentace zvládla klíčový duel o postup na EURO 2020, když ve čtvrtek v Plzni porazila Kosovo 2:1 a účast na turnaji jí už nemůže uniknout. Nic na tom nezmění ani závěrečné vystoupení týmu Jaroslava Šilhavého v Bulharsku. Udělá za kvalifikací vítěznou tečku? Vsaďte si u Tipsportu a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

A teď Bulharsko! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Nečekaná domácí výhra nad Anglií zajistila českému týmu vynikající pozici. K jistotě postupu stačilo porazit Kosovo. To se nakonec i přes komplikaci v podobě vedoucí branky hostů povedlo. Výsledek závěrečného klání v Bulharsku tak na účasti Součka a spol. na evropském šampionátu už nemůže nic změnit. I proto může dát trenér šanci borcům, kteří toho v poslední době tolik neodehráli, aby se ukázali. Vsaďte si na utkání české fotbalové reprezentace a získejte 150 Kč zdarma!

Prohra v Bulharsku? Ne!

„Postup už sice máme v kapse, ale je jasné, že naši půjdou do zápasu na 100 %. Každý z nich se bude chtít před mistrovstvím Evropy dostat do sestavy. Navíc se poslední dobou prezentujeme skvělým fotbalem, což dokládají i předchozí tři kvalifikační mače. Bulhaři jsou poslední v tabulce, z minulých pěti střetů urvali jen jeden bod. Ke všemu se bude hrát bez diváků,“ uvádí v analýze na neprohru českého celku v kurzu 1,44 nero26.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.