Hlavní obsah

Komličenko top střelcem sezony? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Sen o obhajobě titulu dostává v Edenu každým odehraným zápasem stále více a více reálnější obrysy. Slavia vyhrála v předchozích osmi ligových kolech! V posledních dvou dokonce nastřílela sokům vždy minimálně tři góly – Ostravu porazila 4:0 a Teplice 3:0. I díky této skvostné sérii sešívaní odskočili nejbližšímu pronásledovateli z Plzně již na jedenáctibodový rozdíl. Dotáhnou Pražané své snažení do zdárného konce? Vsaďte si a sledujte všechny duely elitní české soutěže živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Komličenko top střelcem sezony? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Kvalita a šířka kádru. To je něco, co mohou červenobílým závidět všichni soupeři na tuzemské prvoligové scéně. I proto tým kouče Jindřicha Trpišovského dominuje tabulce a jako jediný je stále bez porážky. Bilance? 14-2-0. Skóre? 36:3. Suma sumárum, vzhledem k aktuální formě SKS a kolísání výkonů konkurence se ve Vršovicích začíná hodně nahlas mluvit o mistrovském poháru. Tušíte, jaké bude pořadí po závěrečném kole? Rozhodněte na tiketech! Vsaďte si a sledujte nejvyšší soutěž živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Komličenko králem!

A kdo se stane nejlepším ligovým střelcem? Nikolaj Komličenko! Alespoň si to myslí Bunda3, jenž ruského šutéra poslal do hry v kurzu 15. „Nikolaj zůstává v Bolce. Pokud ve městě automobilů vydrží i přes zimu, tak… Je klasickou devítkou, zakončovatel. Navíc kope i penalty,“ uvádí v analýze. Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.