Hlavní obsah

V Dortmundu o čest! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Poslední vystoupení v pohárové Evropě čeká v úterý Slavii. Pražané se v závěrečném duelu základní skupiny Ligy mistrů představí v Signal Iduna Parku, kde budou čelit tamní Borussi Dortmund. Zatímco německý celek stále bojuje o postup do jarních vyřazovacích bojů milionářské soutěže, červenobílí už po porážce s Interem vědí, že budou poslední. Podaří se jim přesto bodovat i ve třetím mači na hřištích soupeřů? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

V Dortmundu o čest! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Venku tým kouče Jindřicha Trpišovského v Lize mistrů pokaždé získal body. Na San Siru v závěru přišel o vítězství, v Barceloně zase s vypětím všech sil a také především díky výtečnému výkonu gólmana Koláře dokázal ubránit bezbrankový stav. Něco podobného by si lídr české ligy rád zopakoval i nyní. Podaří se mu to? O tom rozhodněte na tiketech, vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Na závěr debakl

„Sešívaní uhráli remízy na Interu i v Barceloně. Třetí plichtu z venku ale nečekám. Pražané už toho mají plné zuby a vyhlížejí zimní pauzu. To vestfálský celek se dostal do složité situace, protože je ve skupině až třetí a ani výhra mu nezaručí jistotu postupu z druhého místa. BVB si půjde tvrdě za třemi body a bude věřit v zaváhání italského klubu. Podle mě domácí vyhrají alespoň o dva góly stejně jako v Edenu,“ uvádí v analýze esazkar.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.