Hlavní obsah

Oktagon Prime 3! Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Krev, pot a klec! Fanoušci bojových sportů se již brzy dočkají další česko-slovenské pecky. Poprvé v Šamoríně si to v rámci Oktagon Prime 3 rozdá celá řada fighterů. Největším tahákem prestižního podniku bude titulová bitva lehkých vah mezi domácím Mirem Štrbákem a polským „Dynamitem“ Mateuszem Legierskim, jenž je favoritem podle bookmakerů i tipérů. Vidíte to stejně? Vsaďte si, sledujte hlavní kartu na TV Tipsport a blýskněte se v live sázkách!

Foto: Tipsport.net

Oktagon Prime 3! Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Článek

Slovenská radost? Ne!

„Štrbák je sice zkušený bojovník a už toho má hodně za sebou, ale nemyslím si, že bude vítězem. Legierski umí tlačit i ukončit zápas před limitem. Naposledy smetl Bahníka, Paradeisera a dokonce i Konráda. Na tuto váhovou kategorii má obrovskou sílu. Navíc domácí borec je známý tím, že má skleněnou bradu a pod tlakem hodně ustupuje,“ uvádí Debre v analýze.

Ale to není zdaleka vše, na co se mohou diváci těšit. Hodně pozornosti přitahuje i finále populární ženské reality show Projekt Y, ve kterém se proti sobě postaví Eva Borodáčová ze Žiliny a Ivy Hašková z Rakovníka. Bude slavit osmnáctiletá česká kráska? Sledujte hlavní kartu živě na TV Tipsport!

Turnaj nevysílá žádná televize ani jiná sázkovka.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.