Hlavní obsah

Odvrátí Liverpool vyřazení? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Středeční fotbalový večer se ponese ve znamení osmifinálových odvet milionářské Ligy mistrů. Kdo postoupí? Zajímavé bude sledovat Liverpool. Svěřenci trenéra Jürgena Kloppa v úvodním duelu na hřišti Atlétika výsledkově nenadchli, španělský celek slavil triumf 1:0. Lídr Premier League se nyní přitom ani nemůže opřít o nějakou závratnou formu (z posledních čtyř klání má dvě porážky a dvě těsné výhry nad West Hamem a Bournemouthem). Takže… Vystaví atleti obhájcům titulu předčasnou stopku? Vsaďte si u Tipsportu a získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Odvrátí Liverpool vyřazení? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

O účast ve čtvrtfinále zabojují i Paris SG s Dortmundem. A také v tomto případě je vše otevřené, úvodní mač skončil o něco lépe pro německé vosy (2:1). Zrežíruje francouzský tým obrat? Od té doby, co se borci z Paříže potkali s Borussií v letošním play off Ligy mistrů poprvé (18. února), zmákla Neymarova parta tři zápasy v řadě. Jenže… Tou samou úspěšností se mohou pochlubit i Haaland a spol.! Vsaďte si na odvety osmifinále a získejte 150 Kč zdarma!

Nuda nehrozí

„Výsledek 2:1 (z pohledu Dortmundu) z prvního utkání je v pohárové matematice velmi zrádný pro oba celky. Scénář je jasný. PSG se hned od začátku pustí do útoku a mužstvo BVB vyčká na své smrtící brejky, které má na super úrovni. Věřím, že v 75. minutě bude na ukazateli svítit skóre 3:1 či 2:2, jeden z klubů hru otevře, a to se stane skvělou příležitostí pro druhý tým, jak tento duel rozhodnout,“ míní v analýze Lundy. Také čekáte slušnou přestřelku?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.