Hlavní obsah

Boj o Evropu! Bude slavit Liberec? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

V neděli se pod Ještědem na fotbalovém stadionu U Nisy rozhodne o tom, který tým si zajistí účast ve druhém předkole Evropské ligy. Co myslíte, postoupí Liberec, nebo Mladá Boleslav? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte pro oba kluby klíčové utkání sezony v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport

Boj o Evropu! Bude slavit Liberec? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Slovan se do finálové bitvy o Evropu kvalifikoval z pátého místa tabulky elitní české soutěže. A Bolka? Ta si do ní proklestila cestu díky úspěchu v prostřední skupině o EL, kde nejprve vyřadila České Budějovice a poté i Bohemians. Bilance vzájemných duelů mezi Libercem a Boleslaví pak hraje ve prospěch Severočechů, kteří svého nejbližšího soupeře porazili šestkrát z posledních sedmi klání.

Libe to dá!

„Pro Středočechy je tohle konečná. Jejich výkony jsou bídné. V předchozím dvojzápase s klokany byli Pražané určitě lepším mužstvem a protivníka doslova mleli. Bolka akorát proměnila skoro každou šanci, co měla," vsadil tisícovku na Slovan s kurzem 1,75 Radee15. „Trenér Hoftych navíc učinil rozhodnutí, že v utkání s Plzní pošetří téměř polovinu základní sestavy. Dal tak jasně najevo, že se jeho tým bude plně soustředit na nedělní finále."

Souhlasíte s tipérovou analýzou? Nechte se inspirovat!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.