Hlavní obsah

Velká šance pro Plíškovou a Kvitovou! Ohromí na US Open?

Pondělí 31. srpna? Start prestižního US Open! Vrchol grandslamového turnaje ve Flushing Meadows je pak na programu 13. září. Kdo v New Yorku oslní? Jisté je jedno – poznáme nové vítěze. Obhájci titulu v mužském (Rafael Nadal) a ženském singlu (Bianca Andreescuová) se totiž odhlásili. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechny zápasy US Open v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Velká šance pro Plíškovou a Kvitovou! Ohromí na US Open?

Článek

Na druhou stranu, absence favoritů přihrává šanci na úspěch pro české účastníky. Především v ženském pavouku (v mužském najdeme pouze Jiřího Veselého), kde si na trofej dělají zálusk dvě největší tuzemské tenisové hvězdy Karolína Plíšková (nasazená jednička) s Petrou Kvitovou (nasazená jako číslo šest a 12. v žebříčku WTA). Získá některá z nich titul? Vsaďte si a sledujte všechny zápasy US Open živě na TV Tipsport!

Generálkou na US Open byl newyorský podnik WTA, který jinak tradičně hostí Cincinnati. Na něm se Karolíně Plíškové moc nedařilo, z pozice nejvýše nasazené hráčky nestačila ve druhém kole na Rusku Veroniku Kuděrmětovovou (5:7 a 4:6). V následujících dnech tak má světová trojka o motivaci postaráno… A není bez šance. Naopak! Ze všech absolvovaných grandslamů v kariéře se jí právě ve Flushing Meadows doposud dařilo nejvíce – v roce 2016 byla až ve finále!

Vyhraje na letošním US Open poslední zápas?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.