Hlavní obsah

Sparta bez ztráty bodu! Udrží vítěznou sérii?

Elitní česká fotbalová liga má za sebou tři kola. Stoprocentní bilancí se přitom může pyšnit pouze útočně laděná pražská Sparta, která vévodí tabulce se skóre 12:3. Letenští na úvod ročníku sejmuli nováčka z Brna (4:1), poté vynulovali Olomouc (3:0) a naposledy rozstříleli Karvinou (5:2). Potvrdí Dočkal a spol. úspěšný vstup do sezony v neděli proti Zlínu (2-0-1)? Vsaďte si a sledujte kompletní program nejvyšší české soutěže v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.cz

Sparta bez ztráty bodu! Udrží vítěznou sérii?

Článek

Se sedmi body na kontě jsou v těsném závěsu za Spartou fotbalisté Slavie, Slovácka a Jablonce. Všechny tři kluby vydolovaly z prvních tří partií bilanci 2-1-0. Naopak velmi špatně ligu rozehrála aktuálně poslední Mladá Boleslav. Tři porážky a skóre 2:9, to je pro tento ambiciózní klub ze středních Čech vskutku chabá vizitka. Co myslíte, ukončí Bolka šňůru nezdarů a porazí Jablonec? Vsaďte si a buďte u toho i vy v přímých přenosech na TV Tipsport!

Přestřelka na Letné

„Sparta šlape jak hodinky. Má za sebou několik výher v řadě a nutno říct, že v jejích zápasech to padá požehnaně. Oproti minulé sezoně pod Jílkem jsou Pražané tak o tři úrovně jinde. Na druhé straně máme Zlín, který o sobě dává vědět (triumfy v Boleslavi a nad Brnem). Ve vzájemných duelech se pak ševcům celkem daří dávat alespoň jeden gól, proto si myslím, že kurz na minimálně čtyři branky v nedělním utkání na Letné je krásný,“ píše v analýze lukysak98.

Souhlasíte s ním?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.